Fonds Opgezet Om Meer Lokale Groene Energieprojecten Te Ontwikkelen

De regering zou een nationaal plan voor het opheffen van kapitaal moeten publiceren om de Clean Growth Strategy (CGS) te realiseren en een fonds van £ 100 miljoen op te zetten om lokale groene energieprojecten te ontwikkelen. Bedrijven als oxxio doen dit al geruime tijd in Nederland. Zo kunnen we allemaal een steentje bijdragen aan groene energiemaatschappijen.

De taskforce voor groene financiën heeft dit aanbevolen. Het rapport, dat gezamenlijk is voorgelegd aan de afdeling Business, Energy and Industrial Strategy (BEIS) en de Schatkist, beveelt aan dat de National Infrastructure Commission (NIC) de opdracht krijgt om de benodigde hoeveelheid kapitaal in kaart te brengen voor het CGS en het 25-jarige milieuplan. Deze oefening moet worden opgenomen in de Nationale Infrastructuurbeoordeling, die de NIC momenteel aan het opstellen is.

Ze Moeten Een Plan Opstellen Voor De Energie Projecten

De NIC moet dan een pijpleiding opstellen voor de komende vijf, tien en vijftien jaar, waarin de infrastructuur wordt aangegeven die nodig is om het CGS te leveren. De taskforce, die werd voorgezeten door voormalig Lord Mayor van Londen, Sir Roger Gifford en samengesteld uit vooraanstaande stadscijfers, zoals Legal & General Investment Management, topman Mark Zinkula, zegt dat de NIC zich zou moeten concentreren op gedistribueerde energie- en energie-efficiëntieprojecten.

Er is Aanvullen Particulier Kapitaal Nodig Om Project Van De Grond Te Krijgen

De taskforce zegt dat het plan richtlijnen moet bevatten over het type en niveau van aanvullend particulier kapitaal dat nodig is om dergelijke projecten van de grond te krijgen. Het beveelt ook aan om een ​​publiek / privaat Local Development Finance-fonds van £ 100 miljoen te creëren om koolstofarme projecten te helpen naar een punt waar het een investeer baar voorstel is.

Ze Bevelen Een Green Investment Fonds Aan Voor De Projecten

En het beveelt de oprichting aan van een Green Investment Accelerator-fonds van £ 20 miljoen om investeringen in startup-projecten door venture capitalists te matchen. De taskforce zegt ook dat de publieke sector moet worden aangemoedigd om impact op klimaatverandering als een factor te gebruiken bij het inkopen van energie. Bruce Davis, lid van de taskforce en joint-managing director van milieu-investeringsplatform Abundance zei dat het Verenigd Koninkrijk zit op een “goudmijn van on aangeboorde investeringen” in schone energie en energie-efficiëntie.