Soorten leningen in Amerika, welke soorten heb je allemaal

Leningstypes variƫren omdat elke lening een specifiek beoogd gebruik heeft. Ze kunnen variƫren naar tijdsduur, hoe rentetarieven worden berekend, wanneer betalingen moeten worden gedaan en door een aantal andere variabelen. Zo weet je precies hoeveel geld je kwijt bent aan een lening. Lees verder als je er achter wil komen wat voor leningen er allemaal zijn.

Hypotheken

Hypotheken zijn door banken gedistribueerde leningen om consumenten in staat te stellen huizen te kopen die ze niet vooraf kunnen betalen. Een hypotheek is gebonden aan uw huis, wat betekent dat u de marktafscherming riskeert als u achterloopt op betalingen. Hypotheken hebben een van de laagste rentetarieven van alle leningen.

Auto Leningen

Net als hypotheken zijn autoleningen gekoppeld aan uw eigendom. Ze kunnen u helpen een voertuig te betalen, maar u loopt het risico de wagen te verliezen als u betalingen mist. Dit type lening kan rechtstreeks door een bank of door het autohandel drijven, maar u moet begrijpen dat hoewel leningen van het dealerschap wellicht handiger zijn, ze vaak hogere rentetarieven hebben en uiteindelijk in totaal meer kosten.

Persoonlijke leningen

Persoonlijke leningen kunnen worden gebruikt voor persoonlijke uitgaven en hebben geen specifiek doel. Dit maakt hen een aantrekkelijke optie voor mensen met openstaande schulden, zoals creditcardschulden, die hun rentetarieven willen verlagen door saldi over te dragen. Net als andere leningen, persoonlijke lening voorwaarden zijn afhankelijk van uw kredietgeschiedenis.

Leningen voor veteranen

Het Department of Veterans Affairs (VA) heeft uitleenprogramma’s beschikbaar voor veteranen en hun families. Met een huislening met VA-steun komt geld niet rechtstreeks van de administratie. In plaats daarvan fungeert de VA als medeondertekenaar en staat hij effectief aan u toe, waardoor u hogere leenbedragen kunt verdienen met lagere rentetarieven.

Small Business Loans

Kleine zakelijke leningen worden verstrekt aan ondernemers en aspirant-ondernemers om hen te helpen bij het starten of uitbreiden van een bedrijf. De beste bron van leningen voor kleine bedrijven is de Amerikaanse Small Business Administration (SBA), die een verscheidenheid aan opties biedt, afhankelijk van de behoeften van elk bedrijf.